info_top
中学英語の定期テスト対策はこれでバッチリ?

タイ土産



Thank you for Buying
 Our products are manufactured from the choicest raw materials under the most modern and hygienic conditions. Every precaution is taken to ensure that they leave the factory in a fresh and prefect condition.
 Chocolates are very sensitive to changes in temperature and humidity. this may cause the chocolates to show white spots and in some cases turn completely white. This is called fat-blooming and is caused by the cocoa butter contained in the chocolate. Although this creates an unfavourable(unfavorable) impression, it does not render the chocolates unfit for consumption.
 Please keep chocolates in a cool and dry place.

 お買い上げありがとうございます。
 私どもの製品は最も近代的な設備と衛生環境のもとで選り優れた原料から製造されています。新鮮で完全な状態で工場出荷される様最新の注意が払わております。
 チョコレートは温度に大変化いたします。時とし白い斑点や完全に白色に変化することがありますがこれは脂質の開化と呼ばれ、チョコレートに含まれるココアバターが原因です。見た目には無味な感じを受けますが召し上がるのには何ら影響はございません。
 チョコレートは涼しい乾燥した所で保管してください。




「いくら」は「はまち」へ進む
へ戻る
ネコでも解ける、中学英語トップへ

間違いなどありましたら、受験勉強研究ネットワーク LEVEL UPまでご連絡下さい。

Page Top



この改行は必要br→